Topografisk kort Rudersdal Kommune
Interaktivt kort
Klik på kortet for at se højden.
Rudersdal Kommune
Samlet set klarer folkeskoleeleverne i Rudersdal Kommune sig bedre end forventet. Det såkaldte undervisningseffekt var i 2017 positiv: 0.091. En positiv undervisningseffekt betyder at skolerne i gennemsnit præsterer bedre ved afgangsprøverne i 9. klasse end forventet, efter der er taget højde for elevernes socioøkonomiske baggrund.
Om dette kort

Navn: Topografisk kort Rudersdal Kommune, højde, terræn.
Sted: Rudersdal Kommune, Region Hovedstaden, Danmark (55.79512 12.39279 55.87812 12.58231)
Gennemsnitshøjde: 31 m
Minimum højde: 0 m
Maksimal højde: 89 m
Region Hovedstaden ruter, vandreture, mountainbike, løb og udendørsaktiviteter
Andre topografiske kort
Klik på et kort for at se dets topografi, dets højde og dets terræn.

København
Geografisk set ligger København på det nordøstlige Sjælland med en del af byen på øen Amager. Det vestlige København strækker sig forholdsvist fladt længere ind på Sjælland, mens man mod både nord og syd kan opleve mere kuperet terræn. I det nordvestlige København rejser sig f.eks. omkring…
Gennemsnitshøjde: 9 m

Herlev
Den mest markante bygning er det 25 etager høje Herlev Hospital, som er Danmarks 3. højeste bygning, med en højde på 120 m. Af andre steder i Herlev kan nævnes Gammelgaard Kunst- og Kulturcenter, der ejes og drives af Herlev Kommune, og som huser skiftende udstillinger med dansk og international…
Gennemsnitshøjde: 26 m

Helsingør
Med hensyn til byens vandforsyning, der tidligere var sket fra de syd for byen liggende damme, undergik vandværket en betydelig forbedring 1866 ved anbringelsen af filtrerapparater og ved anvendelsen af jernrør i stedet for trærør til Ledningerne, hvorved vandet fik en langt betydeligere stighøjde…
Gennemsnitshøjde: 11 m

Birkerød
I 1864 anlagdes Nordbanen med station ved Birkerød. Følgen var en stærk byudvikling, som yderligere blev fremmet ved 2 teglværker umiddelbart ved byen. Byens udvikling blev stærkt præget af oprettelsen af den senere Birkerød Statsskole i 1868 og af Ebberødgård 1894, som gradvis blev udvidet og på sit…
Gennemsnitshøjde: 40 m

Frederiksværk
I 1850 fik Frederiksværk status af handelsplads. Til trods herfor var den samtidige J.P. Trap skeptisk med hensyn til stedets handelsmuligheder. I første udgave af sin statistisk-topografiske beskrivelse af Danmark skrev han: "Om Frederiksværk, når de tvende førnævnte købmandsberettigelser ved…
Gennemsnitshøjde: 8 m